CONSULTORIA I ASSESORIA TÈCNICA ALIMENTÀRIA BAGES (MANRESA, AVINYÓ, SANT FRUITÓS DE BAGES,…)

Higiene Alimentaria és una CONSULTORIA I ASSESSORIA TÈCNICA ALIMENTÀRIA QUE OFEREIX EL SEUS SERVEIS AL BAGES (MANRESA, AVINYÓ, SANT FRUITÓS DE BAGES, …), realitzant els serveis tècnics d’Assessorament Tècnic i Consultoria Alimentària al Bages especialitzada en la industria Agroalimentàra, amb més de 10 anys d’experiència.

Com a CONSULTORA I ASSESSORIA ALIMENTÀRIA A MANRESA I EL BAGES, oferim la nostra experiència per permetre l’assoliment dels objectius de qualitat i seguretat alimentària en base als estàndards normatius en els que oferim:

Implantació de Normes de Qualitat (Implantació i Auditories Internes de Normes ISO / IFS / BRC, Implantació de Sistemes Integrats de Gestió, Denominacions d’Origen, Inscripció en Agricultura Ecològica,…)

Assessorament jurídic alimentari (Revisió d’Etiquetatge, Estudis de Vida Útil de Producte, Etiquetatge Nutricional, Auditories Legals,  Llistes Marc, Assessorament per la Importació i Exportació de Productes Alimentaris, Auditories alimentaries…)

Formació alimentària (Higiene i Seguretat Alimentària, Formació de Manipulació d’Aliments, Formació en Higiene Alimentaria i APPCC …)

Tenim una amplia experiència en la CONSULTORIA I L’ASSESSORAMENT ALIMENTÀRI A LA CIUTAT DE MANRESA. Si vols més informació sobre la implantació de IFS, ISO, BRC, APPCC a Vic. Envia’ns un correu electrònic i bé trruca’ns. Més informació a la pagina de contacte.