CONSULTORIA I ASSESSORIA ALIMENTARIA GIRONA

Higiene Alimentaria és una CONSULTORIA I ASSESSORIA TÈCNICA ALIMENTÀRIA A GIRONA, que realitza els serveis tècnics d’Assessorament Tècnic i Consultora Alimentària a Girona especialitzada en la industria Agroalimentària, amb més de 10 anys d’experiència. En aquest sentit donem servei a la província de Girona en municipis com Girona, Figueres, Olot, Banyoles, Blanes, Lloret de Mar, Palafrugell, …

Com a CONSULTORA ALIMENTÀRIA A GIRONA oferim la nostra experiència per la millora de la higiene dels processos, la millora de gestió de qualitat de l’empresa i l’optimització de recursos, per tal de permetre l’assoliment dels objectius de qualitat i seguretat alimentària en base als estàndards normatius en els que oferim:

Implantació de Normes de Qualitat (Normes ISO / IFS / BRC, Implantació de Sistemes Integrats de Gestió, Denominacions d’Origen, Inscripció en Agricultura Ecològica,…)

Assessorament jurídic alimentari (Revisió d’Etiquetatge, Estudis de Vida Útil de Producte, Etiquetatge Nutricional, Auditories Legals,  Llistes Marc, Assessorament per la Importació i Exportació de Productes Alimentaris, Auditories alimentaries…)

Formació alimentària (Higiene i Seguretat Alimentària, Formació de Manipulació d’Aliments, Formació en Higiene Alimentaria i APPCC …)

Tenim una amplia experiència en la CONSULTORIAALIMENTÀRIA A LA CIUTAT DE GIRONA, realitzant el corresponent assessorament. Si vols més informació sobre la implantació de IFS, ISO, BRC, APPCC. Envia’ns un correu electrònic i bé truca’ns. Més informació a la pagina de contacte.