HIGIENE ALIMENTARIA CONSULTORIA I ASSESORIA ALIMENTARIA IMPLANTADA A OLOT

A Higiene Alimentària portem més de 10 anys realitzant tasques de Consultoria Alimentària. Com a Consultors especialitzats en la Industria Agroalimentària oferim els nostres serveis des de fa més de 3 anys a Olot i d’altres municipis de la Garrotxa, realitzant la implantació de normes en Seguretat Alimentària (IFS, BRC, ISO 9001, …); Assessorament jurídic alimentari (Revisió d’etiquetatge, Sistema Auditat d’autocontrols per l’exportació – SAE, Implantació i Seguiment de APPCC – Anàlisis de Perills i Punts Crítics de Control,…); Formació en matèria de seguretat Alimentària (Formació de Manipuladors d’Aliments). Durant aquests anys a Olot i municipis de la Garrotxa hem col·laborat estretament amb empreses alimentàries, el que ens ha permès donar servei dins de l’Àmbit de l’Assessorament i Consultoria Alimentària.  Com a consultors alimentaris podeu contactar a través del nostre formulari de contacte de la web.