CONSULTAR REGISTRE SANITARI RSIPAC / RGSEEAA

Si voleu consultar el Registre Sanitari d’Industries i Empreses Agroalimentàries us deixem 2 enllaços interessants, en el que podeu realitzar les consultes oportunes corresponents. Aquests 2 cercadors de Registres de Sanitaris us permetran consultar cadascuna de les empreses alimentàries a partir dels organismes oficials.

En el cas de la Generalitat de Catalunya i dins de l’àmbit de Catalunya (RSIPAC), podeu consultar aquelles empreses que disposen de Registre Sanitari a través d’aquest enllaç.

En el cas de l’àmbit estatal, podeu realitzar les consultes de Registres Sanitaris (RGSEEAA) a través de la següent web.

Recordem que és necessari al inscripció en el registre Sanitari de les següents empreses:

  • Les empreses i els establiments alimentaris que es dediquin a la producció, la transformació, l’elaboració, l’envasament, l’emmagatzematge, la distribució, el transport i la importació (productes procedents de països no pertanyents a la Unió Europea) de Productes alimentosos i alimentaris destinats al consum humà; Materials i objectes destinats a estar en contacte amb els productes esmentats en el punt anterior; Coadjuvants tecnològics utilitzats en l’elaboració d’aliments.
  • Les empreses distribuïdores d’aigua mitjançant dipòsits i cisternes mòbils.
  • Les instal·lacions que serveixen, a les dependències pròpies, un conjunt de consumidors amb unes característiques similars i que sol·liciten un servei de menjar preparat, com escoles, empreses, hospitals, residències geriàtriques, centres penitenciaris, centres de disminuïts psíquics, llars d’infants, cases de colònies, etc. (restauració col·lectiva social).

Des d’Higiene Alimentària us podem assessorar en la obtenció, trasllat, ampliació del vostre Registre Sanitari. Per poder tenir més informació al respecte ho podeu fer a través del nostre formulari de contacte.