CONSULTORIA I ASSESSORIA ALIMENTÀRIA VIC

Higiene Alimentaria és una empresa d’Assessorament Tècnic i Consultoria Alimentària que ofereix els seus serveis a Vic especialitzada en la Industria Agroalimentària, capacitada per donar solucions als requeriments normatius, així com oferint el servei d’outsourcing per tal d’adaptar-nos millor a les necessitats de l’empresa.

Com a CONSULTORA I ASSESORIA ALIMENTÀRIA A VIC oferim la nostra experiència per la millora de la higiene dels processos, la millora de gestió de qualitat de l’empresa i l’optimització de recursos, per tal de permetre l’assoliment dels objectius de qualitat i seguretat alimentària en base als estàndards normatius.

Amb més de 10 anys d’experiència en el món de la consultoria en diferents sectors agroalimentaris amb personal qualificat, et podem oferir:

Implantació de Normes de Qualitat (Normes ISO / IFS / BRC, Implantació de Sistemes Integrats de Gestió, Denominacions d’Origen, Inscripció en Agricultura Ecològica,…)

Assessorament jurídic alimentari (Revisió d’Etiquetatge, Estudis de Vida Útil de Producte, Etiquetatge Nutricional, Auditories Legals,  Sistema Auditat d’Autocontrols (SAE) , Assessorament per la Importació i Exportació de Productes Alimentaris, Auditories alimentaries…)

Formació alimentària (Higiene i Seguretat Alimentària, Formació de Manipulació d’Aliments, Formació en Higiene Alimentaria i APPCC …)

Tenim una amplia experiència en la CONSULTORIA ALIMENTÀRIA A LA CIUTAT DE VIC (08500) COMARCA D’OSONA. Si vols més informació sobre la implantació de IFS, ISO, BRC, APPCC a Vic. Envia’ns un correu electrònic o bé truca’ns.